FORSIDE

OM OSS TJENESTE KONTAKT OSS

            

 

 

STARTEN

 

Renofix  startet sin virksomhet i 2002 under navnet Arby Renhold.

Det var dette året vi begynte å bygge opp den renholdsfaglig bakgrunnskunnskap, samtidig som vi knyttet til oss fagpersoner innenfor det norske renholdsmiljø med kunnskap om produkter, renholdsteknikk, personbehandling og kundeoppfølging. Dette samarbeidet resulterte i en vekst både i antall ansatte,og en solid kundeportefølje. I 2004 skiftet vi navn fra Arby Renhold til Renofix,as’ og flyttet til egne lokaler på Bjerregaardsgate 66 i Oslo hvor Renofix har sin base. 

 

PROFESJONALITET

 

Siden starten i 2002 har Renofix levert profesjonell rengjøring til alle deler av det norske samfunn. Vårt servicetilbud spenner i dag fra det daglige renhold over spesialrengjøring til spesialsydde serviceoppgaver.

Selskapet er stort nok til å ha ledere og medarbeidere med kunnskap og erfaring til å gjennomføre alle deler av oppdragene på en ordentlig måte.

Samtidig er vi ikke større enn at vi har en fleksibel organisasjon som innretter seg etter kundens behov.

 

OMFANG

 

Samlet gjelder dette avgjørende begreper som profesjonell planlegging, teknologi og personbehandling. I dag har Renofix virksomhet i Oslo og Akershus.

 

SPREDNING

Renofix er en leverandør av profesjonelle rengjørings-løsninger til kunder innen det private næringsliv, offentlig sektor samt kommuneetater. Dette er oppnådd gjennom målrettet service og produktutvikling innen alle de områder som angår renhold.

 

UTVIKLING

 

Med bakgrunn i Renofix sine mange spesialfelt, arbeider vi konstant med å utvikle serviceytelser og produkter innen rengjøring og arbeidsmiljø. Denne utviklingen foregår i samspill med våre kunder, ansatte og ledelse som betrakter resultatet av profesjonell rengjøring som et vesentlig og vitalt element i den daglige trivsel.

 

ØKONOMI

 

Renofix hadde i 2016 et godt driftsresultat  Videreutvikling av større prosjekter vil i beskjeden grad påvirke resultatet. Selskapet har god soliditet og betydelig finansiell kapasitet, som gir stor handlekraft når de rette muligheter måtte by seg. For å finansiere større prosjekter er det stillet garantier fra vår bankforbindelse. Likviditeten i Renofix er tilfredsstillende.

 

 

Vår hoved oppgaver er å ha tilfredse og fornøyde kunder - Rent og frisk innemiljø gir opplagte og effektive medarbeidere
1